top of page

SERVICES

Målsætningen for V. Sæmer & Søn a/s er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris – hver gang.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé
altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

3.jpg

VVS-ARBEJDE

Ønsker du VVS-arbejde i højeste kvalitet til en fordelagtig pris, har du fundet de rette at kontakte.

 

Med stort kendskab til markedet kan vi indhente VVS-artikler til branchens bedste pris, i højeste kvalitetsniveau. Det er vores udsagte ambition og ønske at forblive førende indenfor vores felt, derfor er vi villige til at yde det ekstra der skal til.

 

Med stor erfaring varetager vi opgaver i hele København. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud.Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig!

thumbnail_IMG_8910.jpg

TAGARBEJDE

Mange års erfaring har gjort os til specialister indenfor tagrenovering og lægning af eksempelvis eternitskifer, naturskifer, kobber og zink.

 

Vores kendskab til de mest moderne teknikker gør os i stand til at vurdere, om dit tag kan nøjes med en mindre reparation, eller om der er behov for en større udskiftning.

 

Taget er det vigtigste værn mod vejrliget, og der kan spares tusindvis af kroner ved at opdage selv mindre utætheder, så større skader ikke udvikles med tiden.For os er det ikke blot funktionalitet og holdbarhed, der tæller, men også æstetik og design.

2.jpg

GASINSTALLATIONER

Når det gælder gasinstallationer er det vigtigt, at De altid anvender en autoriseret installatør.

 

V. Sæmer & Søn a/s kan på betryggende vis rådgive og vejlede med den løsning, der passer til den enkelte kunde.

 

Mange års erfaring i gasinstallationer sikrer Dem, at når en af vore installatører har serviceret Deres anlæg, er sikkerheden i top.

bottom of page